Poglejte si široko ponudbo priznanih blagovnih znamk Buerstner in Eriba.

Kamp prikolice Bürstner odlikuje dolgoletna tradicija

Kamp prikolice Bürstner spadajo med najbolj prodajane v Evropi. Prodajne uspešnice so voljo v različnih modelih in prostorskih razporeditvah, ki nudijo tradicionalno nemško kakovost po ugodnih cenah. S tako pestro izbiro so brezskrbne počitnice zagotovljene. Notranji oblikovalci in inženirji podjetja Bürstner, so se vselej trudili, da bi uporabnikom zagotovili občutek doma na poti.

Moderen dizajn, ki se ponaša z lahkotnostjo, kompaktnostjo in stabilnostjo, je rezultat osredotočenosti na interier. Obrtniška spretnost proizvajalcev, se odraža v vsakem delu vozila, dopolnjuje pa jo izjemna pozornost na detajle. Počitniška prikolica Bürstner ima 60-letno tradicijo in je postala sinonim za kakovost, saj zadovolji želje še tako zahtevnih kupcev.

Bogata ponudba dokazuje, da kakovost ni nujno draga. Serije zajemajo denarnici prijazne kamp prikolice, pri katerih vam ne bo treba sklepati kompromisov med ceno in kakovostjo. Izpopolnjene linije ponujajo modele, ki so okretni in preprosto vodljivi, različni paketi pa bodo poskrbeli, da jih boste konfigurirali glede na lastne potrebe.

Robustno zunanjost dopolnjuje dovršena notranjost z veliko opreme, brez katere si je težko predstavljati fantastične počitnice. Počitniška prikolica s svojo inovativno obliko daje občutek neverjetne prostornosti, ki ga dopolni še ustrezna razsvetljava. Preudarno zasnovano ogrevanje, zagotovi enakomerno porazdelitev toplega zraka ter nudi več bivalnega udobja.

PREMIO LIFE

PREMIO

PREMIO PLUS

Kamp prikolice Eriba združujejo dolgoletno tradicijo in inovacije

Kamp prikolice Eriba uspešno združujejo šestdesetletno tradicijo, z novimi idejami in sodobnimi tehnologijami. Njihova pestra ponudba obsega vse – od kompaktnih modelov za dve osebi, do izpopolnjenih prikolic za brezskrbne družinske počitnice. Proizvajalci menijo, da velike avanture, ne potrebujejo vedno veliko prostora. Bogata izbira omogoča, da vsakdo najde prostorski tloris, ki mu bo zagotovil sproščeno uživanje na potovanju.

Počitniška prikolica znamke Eriba vselej premika meje in postavlja nove standarde v potovalni kulturi. Je sinonim za izjemno funkcionalnost in zmogljivost po ugodni ceni, ki se nenehno razvija. S tem zagotavlja edinstvenost produktov ter nepozabne potovalne izkušnje uporabnikov.

Dinamične postavitve ponujajo veliko shranjevalnega prostora ter izjemno prilagodljivost. Fleksibilnost je ključnega pomena na družinskih počitnicah, saj lahko utesnjeni potovalni pogoji, hitro privedejo do stresa. Eriba počitniška prikolica je prva izbira strank, ki cenijo udobje, kakovost, tehnologijo in lep dizajn. Slednji je že legendarni in je prepoznaven po vsem svetu.

Nova vrsta mobilnosti izpolnjuje najvišje standarde kakovosti, ki se nenehno testirajo in nadgrajujejo že vrsto let. Kamp prikolice odlikujejo skladne oblike, vrhunski materiali, prefinjene funkcije ter vselej prepoznavni znak “Made in Germany”. Strokovnjaki zaposleni v Eribi menijo, da so drobni detajli tisti, ki naredijo počitnice prijetnejše in posebne. To je njihovo vodilo pri postavljanju standardov kakovosti in pri razvoju.

ERIBA TOURING 820

ERIBA TOURING

ERIBA FEELING

ERIBA NOVA LIGHT