Poglejte si široko ponudbo priznanih blagovnih znamk Carado, Burstner, Hymer in Phoenix.

carado

Avtodomi Bürstner so znani po tradicionalni nemški kakovosti

Avtodomi Bürstner z naprednimi rešitvami, uporabniku zagotavljajo popoln občutek svobode med potovanjem. V ponudbi boste našli tri vrste vozil: bivalne kombije, polintegrirane in integrirane avtodome.

Bivalni kombiji s povišano streho, ponujajo odličen kompromis med ceno in udobjem. Zaradi svoje zasnove dosegajo večje hitrosti in so okretnejši v mestih. Polintergirani avtodomi se ponašajo z nižjo nadgradnjo nad voznikovim delom, ki je bolj integrirana v bivalno kabino. Zaradi tega je zračni upor med vožnjo manjši, potovalna hitrost pa večja. Čeprav ponujajo nekoliko manj prtljažnega prostora, je ta s smotrno porazdelitvijo skorajda neopazen.

Integrirani avtodomi se od ostalih razlikujejo že po videzu, saj imajo popolnoma enak voznikov del, kot običajni bivalni kombiji. To pomeni, da med voznikovo kabino in bivališčem ni nobene ovire. Rezultat tega, so večje vetrobransko steklo, prostornejša notranja razporeditev, večja garaža oziroma prtljažni prostor in zmernejša poraba goriva.

BIVALNI KOMBIJI

CAMPEO 

campeo_22_quadratisch_bildtyp_1

CAMPEO 4X4

Buerstner_Campeo_4x4

LINEO

2023_lineo_quadratisch_zone1

ELISEO

Buerstner_Eliseo

POLINTEGRIRANI

LINEO T

Buerstner_LineoT

LIMITED T

Buerstner_LimitedT

LYSEO TD

Buerstner_LyseoTD

NEXXO VAN

Buerstner_NexxoVan

LYSEO TD HARMONY LINE

Buerstner_LyseoTD_HL

LYSEO GALLERY TD

2023_kapiteleinstieg_lyseo-gallery-tdauf_689g_zone1_-_media--40a00488--query

INTEGRIRANI

LYSEO I

Buerstner_LyseoI_HL

ELEGANCE

Buerstner_Elegance

Avtodomi Bürstner so znani po modernem dizajnu in tradicionalnih, visokih, nemških standardih kakovosti. Vrhunska vozila srednjega cenovnega razreda, nudijo neprimerljiv občutek prostornosti. Slednjega dopolnjujejo visokokakovostne funkcije, raznovrstni tlorisi in ergonomska oblika.

Skrbno oblikovana ergonomska zasnova, je rezultat trdnega dela inženirjev in notranjih oblikovalcev. Ti so z izbranimi kombinacijami poskrbeli za optimalno udobje na poti ter postavili inovativen mejnik na področju bivalnih vozil.

AVTODOMI HYMER

Avtodomi Hymer so avtodomi visoke kvalitete in najnovejše tehnologije. 60 letna tradicija v tej panogi, najnovejša tehnologija, design in nemška pedantnost zaokroži vsak model posebej. Znamka Hymer je ikona v počitniških vozilih. Znani po izjemnem udobju in kvaliteti, ki vam omogočajo, da se popolnoma sprostite na vašem potovanju.

Z inovativnimi funkcijami, kot so napredni nadzorni sistemi, prostorna notranjost in udobna postelja, vam zagotavljajo vrhunsko doživetje na poti. Poleg tega so avtodomi Hymer znani po svojem izjemnem dizajnu, ki združuje eleganco in modernost, kar daje vozilom privlačen videz. Ne glede na to, ali se odpravljate na kratek izlet ali dolgo potovanje so ti kamperji vedno prava izbira.

INTEGRIRANI

B ModernComfort I

Hymer BMCI

EXSIS I

HYMER Exsis-i

B MasterLine I

Hymer BMLI

POLINTEGRIRANI

B ModernComfort T

Hymer BMCT

EXSIS  T

HYMER Exsis-t

ML-T

Hymer ML-T

T-class S

T-class-S-900x600

B MasterLine T

Hymer BMLT

VENTURE S

VENTURE S

BIVALNI KOMBIJI

Free

HYMER Free

Free S

Grand Canyon S

Grand Canyon S

CamperVans Fiat

Grand Canyon S CrossOver

HYMER_Grand Canyon_S_CrossOver

Free S BlueEvolution

Hymer Free 600 S BlueEvolution

Avtodomi Carado se ponašajo z izjemno estetsko dovršenostjo

Avtodomi Carado so znani po svoji dovršenosti in sprejemljivi ceni tudi širšim množicam. Na voljo so v različnih modelih, in sicer polintegrirani, integrirani, bivalni kombiji in alkoven. Ti vam bodo zagotovili, da boste pripravljeni na prav vsako pustolovščino v dvoje, s prijatelji ali z družino.

Bivalni kombiji se ponašajo z izjemno robustnostjo ter aerodinamičnostjo, ki omogočata neverjetne možnosti prilagajanja. Dopolnjuje jih štirikolesni pogon, ki z analizo oprijema, učinkovito porazdeli navor na posamezna kolesa, kar pripomore k boljšemu oprijemu tudi v neugodnih vremenskih razmerah (sneg, dež).

Bivalni kombiji in avtodomi imajo premišljeno zasnovo, z ergonomsko razporejenimi stenskimi enotami, ki ustvarjajo edinstven občutek bivanja in miren spanec na poti. Odprta linija pogleda, naredi prostor večji, svetel pohištveni dekor pa ustvarja vabljivo notranjost ter prijeten, udoben ambient.

POLINTEGRIRANI

MODEL T

Carado Model T

MODEL V

Carado Model V

BIVALNI KOMBIJI

MODEL CV

Carado Camper Van

CAMPER VAN EDITION24

Carado Camper Van Edition24

ALKOVEN

MODEL A

Carado Model A

INTEGRIRANI

MODEL I

Carado Model I

Slednjega je izvrstno dopolnila kompaktna zasnova kuhinje, s praktično razporejenimi omarami, katere s prostorsko varčnimi predelnimi stenami, nudijo veliko prostora za shranjevanje. Ergonomska oblika in večnamensko pohištvo, sta omogočila vizualno neprekosljiv dizajn, ki nudi veliko udobja.

Sijajno razporeditev dopolnjujejo še praktično zložljiva vrata, ki prihranijo prostor ter funkcionalne možnosti za shranjevanje. Poleg vrhunske notranje zasnove pa se lahko avtodomi pohvalijo tudi s karoserijo. Ta je izdelana iz trpežne plastike, ojačene s steklenimi vlakni ter z aluminijastimi stranskimi stenami, ki zagotavljajo optimalno varnost na poti.

Avtodomi in bivalni kombiji Phoenix z domiselno in prostorno zasnovo

Avtodomi Phoenix, so integrirani in alkoven. Integrirani uporabniku, z maksimalno izrabo prostora, zagotavljajo prostornost ter razkošje. Alkoven model je najpogostejši, ki ga vidimo na cestah prav zaradi izrednega razmerja med kakovostjo in ceno. Njegova domiselna zasnova se odraža v prepoznavni grbi nad voznikovo kabino, kjer je prostorno ležišče.

Model se ponaša z različnimi prostorskimi tlorisi, primernimi za 4, pa vse do 7 oseb. Bivalni kombiji in avtodomi, s sofisticirano tehnologijo poskrbijo za udoben življenjski slog, ne glede na to kje se nahajate. Vozila so rezultat kakovostne izdelave in tehnične dovršenosti. Odlikuje jih prvovrstna konstrukcija z izboljšano vzdržljivostjo ter hitrim dostopom do pomembnih komponent.

INTEGRIRANI

MIDI-LINER

MAXI-LINER

TOP-Liner Iveco Daily

TOP-Liner MAN TGL

TopX-Liner

ALKOVEN

Midi-Alkoven Iveco Daily

Midi-Alkoven Mercedes Benz

MaXi-Alkoven

TOP-Alkoven MAN TGL

TOP-Alkoven Iveco Eurocargo

TopX-Alkoven MAN TGM

TopX-Alkoven Iveco Eurocargo

Seveda ne gre pozabiti še na izjemno izolacijo. Ta zagotavlja, da se vozila v poletni vročini ne segrejejo preveč, pozimi pa porabijo manj energije za ogrevanje. Njihova izdelava poskrbi za najboljši izkoristek toplote ter izjemno energetsko in stroškovno učinkovitost.

Pohištvo je izdelano iz visokokakovostnih materialov ter trdno in natančno povezano z aluminijastimi profili. Takšna konstrukcija dopušča, da je pohištvo med vožnjo vzdržljivo, stabilno in ne povzroča ropota. Avtodomi vključujejo komponente priznanih proizvajalcev, kot je podjetje MAN, ki z optimalno namestitvijo, skupaj z dobro zasnovano ergonomijo, zagotavljajo dolgotrajno delovanje vozil.