VOZILA NA ZALOGI

Avtodomi in ostala bivalna vozila na zalogi

Avtodomi in kamp prikolice so v zadnjih nekaj letih postali izjemno priljubljeni. Razlog za to so bile številne omejitve, ki so veljale v drugih nastanitvah. Bivalni kombi, počitniška prikolica in avtodomi so pridobili številne nove navdušence nad svobodnim potovanjem izven ustaljenih poti.

Da bi strankam zagotovili sproščujoča in brezskrbna potovanja, v našem podjetju ponujamo le vozila preverjene kakovosti. Te so odlična naložba ne glede na to ali radi kampirate ob koncih tedna ali pa je vaš cilj prepotovati svet. Avtodomi nudijo mnogo prednosti, ki jih težko spregledamo. Med drugim tudi srečanje njihovih lastnikov. Poleg letnih srečanj so organizirani še zabavni skupni izleti. Ti so neprecenljiva izkušnja, saj boste spoznali države na popolnoma drugačen način.

Z lastnim vozilom vam prav tako ne bo treba nikoli več spreminjati potovalnih načrtov. Pomislite, kolikokrat ste ste potovali kam drugam kot izbrano destinacijo, ker hotel ni imel prostih sob v izbranem terminu. Če imate bivalni kombi takšnih težav, ne boste imeli. Vse kar morate pred potovanjem narediti je, da se pozanimate kakšno politiko potovanja ima država v katero potujete. Večini držav je skupno pravilo, da ne smete spati na parkirišču ali javnih mestih, temveč si morate rezervirati prostor v kampu ali kraju, ki dovoljuje takšno prenočitev.

O najemu avtodoma

Avtodomi iz naše ponudbe avtodomov za najem vključujejo vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju. Internet ni več vprašanje, kuhinja, kopalnica, spalnica, klimatska naprava – vse to vključuje življenje sodobnega nomada, ki potuje z avtodomom. Nordkapp kar naenkrat bližje, kot si mislite!

Potovanje z avtodomom je doživetje. Ni pomembno koliko ste stari, kakšne so vaše potovalne navade, ni pomembno ali boste avtodom najeli ali kupili:
tako avanturo si morate privoščiti vsaj enkrat v življenju ali kot sami radi trdimo: z avtodomom boste vsepovsod doma.

done

Nikoli več vam ne bo treba spati v hotelu

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali spremeniti potovalni načrt, ker v določenem terminu niste dobili proste sobe? Če potujete z avtodomom, teh težav ne boste imeli in ko se vam bo zahotelo v enem kraju preživeti še nekaj noči dlje, se ne boste več ukvarjali s tem, kje dobiti prosto sobo. Luksuz par excellence! Vseeno se pred vsakim potovanjem pozanimajte, kakšna je politika potovanja z avtodomom v tuji državi. Načeloma velja, da ne smete spati kar na parkirišču, ampak si morate rezervirati prostor v kampu ali na drugemu podobnemu mestu, ki dovoljuje prenočitev v avtodomu.
done

Potovati z avtodomom je način življenja

Če ste do zdaj veliko potovali, boste od zdaj dalje še več. Tudi v Sloveniji obstaja nekaj društev lastnikov avtodomov, ki poleg rednih letnih srečanj organizirajo tudi skupne izlete. Potovanje z avtodomom je odlično, potovanje v skupini avtodomov je neprecenljiva izkušnja. Države, v katere boste potovali boste spoznali na popolnoma drugačen način, kot če bi potovali z avto, letalom ali turistično agencijo.