NAJEM AVTODOMA

Najem avtodoma ali bivalnega kombija v Celju. Ponujamo visoko kvalitetne avtodome z vso opremo, ki jo potrebujete na vašem dopustu.

Pri nas lahko najdete rezlične znane znamke avtodomov za rent, kot so Hymer, Burstner in Carado.
Zagotavljamo vam, da boste pri nas našli avtodom po vaši meri, saj imamo v ponudbi velike pol-integrirane oz. integrirane, kombi van-e in pa transporterje.
Za ljubitelje manjših avtodomov oddajamo v najem tudi naše transporterje Glavan Free, ki so dodelani v avtodom prav tukaj pri nas.

Najem si lahko rezervirate kar preko spleta ali pa nas kontaktirate, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Najem avtodoma Hymer

Hymer EX-I 474

od 160,00 € / dan
4 osebe
letnik 2024
Fiat , avtomatik, 160 KM
NA VOLJO OD 1.JUNIJA

Najem avtodoma Hymer

Hymer TMB 680

od 160,00 € / dan
4 osebe
letnik 2022
MB, avtomatik 143 KM

CARADO T 447

od 140,00 € / dan
5 oseb
letnik 2024
FIAT, avtomatik, 140 KM

Najem avtodoma Burstner

Buerstner Lineo C590

od 120,00 € / dan
4 osebe
letnik 2023
Ford 2,0 170KM

hl-43234161811

CARADO T338

od 120 € / dan
4 osebe
letnik 2024

Najem kombija Glavan Free Plus

Glavan Free + Blue

od 100,00 € / dan
4 osebe
letnik 2023
VW, 150 KM

Najem kombija Glavan Free Plus

Glavan Free + yellow

od 100,00 € / dan
4 osebe
letnik 2022
VW, 150 KM

najem kombija Glavan Free Plus

Glavan Free + grey

od 100,00 € / dan
4 osebe
letnik 2023
VW, 150 KM

hl-43980358817

Glavan Free + Red

od 110,00 € / dan
4 osebe
letnik 2024
VW, 150 KM, Automatik

Na poti k novim pustolovščinam naj bodo vaše vodilo priročnost, udobje in svoboda. In ravno svoboda je tista, ki jo popotniki želijo pridobiti, ko najamejo bivalni kombi. Slednji vam dopušča, da preizkusite, kako vam je všeč potovalni življenjski slog in spoznate edinstvene načine počitnikovanja, na stroškovno učinkovit način.

Avtodomi prinašajo veliko prednosti, ena pomembnejših pa je, da vam nikoli več ne bo treba spreminjati potovalnih načrtov. Prav tako boste lahko izbrali vozilo po vaši meri. Radi kuhate na poti? Izberite takšno z bolje opremljeno kuhinjo. Imate veliko družino? Najemite vozilo s tlorisom, kjer bo udobno spalo 5 oseb. Kaj pa cene? Cene dnevnega najema so nadvse ugodne in enostavno primerljive z najemom apartmaja.

O najemu avtodoma

Avtodomi iz naše ponudbe avtodomov za najem vključujejo vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju. Internet ni več vprašanje, kuhinja, kopalnica, spalnica, klimatska naprava – vse to vključuje življenje sodobnega nomada, ki potuje z avtodomom. Nordkapp kar naenkrat bližje, kot si mislite!

Potovanje z avtodomom je doživetje. Ni pomembno koliko ste stari, kakšne so vaše potovalne navade, ni pomembno ali boste avtodom najeli ali kupili:
tako avanturo si morate privoščiti vsaj enkrat v življenju ali kot sami radi trdimo: z avtodomom boste vsepovsod doma.

done

Nikoli več vam ne bo treba spati v hotelu

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali spremeniti potovalni načrt, ker v določenem terminu niste dobili proste sobe? Če potujete z avtodomom, teh težav ne boste imeli in ko se vam bo zahotelo v enem kraju preživeti še nekaj noči dlje, se ne boste več ukvarjali s tem, kje dobiti prosto sobo. Luksuz par excellence! Vseeno se pred vsakim potovanjem pozanimajte, kakšna je politika potovanja z avtodomom v tuji državi. Načeloma velja, da ne smete spati kar na parkirišču, ampak si morate rezervirati prostor v kampu ali na drugemu podobnemu mestu, ki dovoljuje prenočitev v avtodomu.
done

Potovati z avtodomom je način življenja

Če ste do zdaj veliko potovali, boste od zdaj dalje še več. Tudi v Sloveniji obstaja nekaj društev lastnikov avtodomov, ki poleg rednih letnih srečanj organizirajo tudi skupne izlete. Potovanje z avtodomom je odlično, potovanje v skupini avtodomov je neprecenljiva izkušnja. Države, v katere boste potovali boste spoznali na popolnoma drugačen način, kot če bi potovali z avto, letalom ali turistično agencijo.