info@ac-glavan.si
03 541 51 99
Domov > NAJEM

Najem avtodoma ali počitniške prikolice

Avtodom, drugi dom na kolesih

Avtodomi iz naše ponudbe avtodomov za najem vključujejo vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju. Internet ni več vprašanje, kuhinja, kopalnica, spalnica, klimatska naprava – vse to vključuje življenje sodobnega nomada, ki potuje z avtodomom. Nordkapp kar naenkrat bližje, kot si mislite!
Potovanje z avtodomom je doživetje. Kliknite tukaj in so oglejte modele avtodomov za najem.
Najem avtodoma - ugoden najem avtodoma

Ni pomembno koliko ste stari, kakšne so vaše potovalne navade, ni pomembno ali boste avtodom najeli ali kupili:
  • tako avanturo si morate privoščiti vsaj enkrat v življenju ali kot sami radi trdimo: z avtodomom boste vsepovsod doma.

Nikoli več vam ne bo treba spati v hotelu

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali spremeniti potovalni načrt, ker v določenem terminu niste dobili proste sobe? Če potujete z avtodomom, teh težav ne boste imeli in ko se vam bo zahotelo v enem kraju preživeti še nekaj noči dlje, se ne boste več ukvarjali s tem, kje dobiti prosto sobo. Luksuz par excellence! Vseeno se pred vsakim potovanjem pozanimajte, kakšna je politika potovanja z avtodomom v tuji državi. Načeloma velja, da ne smete spati kar na parkirišču, ampak si morate rezervirati prostor v kampu ali na drugemu podobnemu mestu, ki dovoljuje prenočitev v avtodomu.

Potovati z avtodomom je način življenja

Če ste do zdaj veliko potovali, boste od zdaj dalje še več. Tudi v Sloveniji obstaja nekaj društev lastnikov avtodomov, ki poleg rednih letnih srečanj organizirajo tudi skupne izlete. Potovanje z avtodomom je odlično, potovanje v skupini avtodomov je neprecenljiva izkušnja. Države, v katere boste potovali boste spoznali na popolnoma drugačen način, kot če bi potovali z avto, letalom ali turistično agencijo.
Kliknite tukaj in so oglejte modele avtodomov za najem. Občutite svobodo in doživite nekaj nepozabnega.
"Avtomodarji" so znani po gostoljubnosti in kolegialnosti, zato se boste v kampih hitro ujeli s somišljeniki, ki tako kot vi, potujejo z avtodomi. Predstavljajte si, da kamorkoli odpotujete, spoznate najboljšega soseda. Nikoli pa ne pozabite upoštevati nenapisanega pravila: na avtocesti vedno pozdravite kolega, ki se vozi nasproti. Če si želite naslednje počitnice preživeti "po nomadsko", nas kontaktirajte, imamo ponudbo, ki je kot nalašč za vas!

Povpraševanje za najem avtodoma

Ne čakajte, kliknite tukaj in si zagotovite nepozabno doživetje še danes!

Hitra številka: +386 70 780 410
AC GLAVAN d.o.o.
Gaji 45
SI-3000 Celje
Slovenija
T:: +386 3 541 51 99
F:: +386 3 490 11 99
info@ac-glavan.si
Delovni čas:
ponedeljek-petek: od 8.00 do 17.00
sobota, nedelja in prazniki: zaprto
Servis:
ponedeljek-petek: od 8.00 do 17.00
sobota, nedelja in prazniki zaprto
» » » » » » » » » » » »
© 2018, AC Glavan d.o.o. | O piškotkih