Potrebujete dodatno opremo za vaš avtodom ali prikolico?

Oprema za avtodome in prikolice

Ponujamo vam različno opremo za vgradnjo v avtodom ali počitniško prikolico priznanih evropskih proizvajalcev.

To opremo vam lahko v našem servisu tudi strokovno vgradimo.

Za vse informacije smo vam vedno na voljo.

Dodatna oprema za Avtodome in Prikolice

Nadstreški za kamp prikolice in dodatna oprema za kamp prikolice Movera

Nadstreški za kamp prikolice nudijo učinkovito zaščito pred vremenskimi spremembami. Poletno vreme je vse bolj nepredvidljivo, zato je dodatna oprema za kamp prikolice še kako priporočljiva. Vremensko odporna tkanina se ponaša a trpežno konstrukcijo in majhno težo. Njena zasnova preprečuje pregrevanje vozila, jo ščiti pred nevarnimi UV žarki ter s tem podaljša njegovo življenjsko dobo. Zahvaljujoč edinstveni zasnovi pa so nadstreški za kamp prikolice izjemno preprosti za sestavljanje. Le kdo si želi čas na počitnicah preživeti z branjem navodil?

Kampiranje preprosto opišemo z dvema besedama – neodvisnost, svoboda. Nekdaj je takšno počitnikovanje pomenilo prijetno, minimalistično, a precej neudobno preživljanje časa v naravi. Oprema za avtodom in prikolice je poskrbela, da ni več tako.

Podjetje Movera že od leta 1998, strankam ponuja vse kar potrebujejo za brezskrben oddih. Več kot 20-letne izkušnje so poskrbele za obsežno ponudbo izdelkov, ki se ponašajo s kakovostjo in doslednostjo. Strokovno znanje inženirjev ter uporaba sodobne tehnologije sta zaslužna za razvoj opreme, kot so zunanje kuhinje, strešni šotori in baldahini za kamp prikolice.

Slednji vam omogočajo, da uživate na svežem zraku tudi ob močnem soncu ali dežju. V bogati ponudbi Movera se najdejo tudi praktični pripomočki za nego vozil in popravila počitniških prikolic. Ti so namenjeni rednemu vzdrževanju, ki lahko ohrani brezhiben videz vozila in dolgoročno zagotovi več udobja.

Dodatna oprema za Avtodome in Prikolice

Nadstreški za kamp prikolice Reimo so narejeni iz kakovostnih in vzdržljivih materialov

Nadstreški za kamp prikolice, mize in stoli za kampiranje, žari, multimedijski sistemi, okna, plinski kuhalniki, baldahini za kamp prikolice in oblazinjenje. Vse to in še druga dodatna oprema za kamp prikolice, je na voljo v raznoliki ponudbi Reimo. V podjetju se zavedajo, da je vsak trenutek v naravi dragocen, zato so v svoji paleti produktov, združili vse kar boste potrebovali na potovanju.

Njihova celovita ponudba pa ne obsega le izdelkov, s katerimi si boste zagotovili prijeten kotiček, temveč tudi vse za varno potovanje. Oprema za avtodom in prikolice zajema še plinske sisteme, sanitarije, vodovodne sisteme, grelce, akumulatorje, varnostne sisteme in solarne panele. Če pa je to vaše prvo potovanje z avtodomom, vas spodbujamo, da si ogledate še njihove priročnike.

Kot specialist za predelave avtodomov, podjetje Reimo deluje že vse od leta 1980. Dolga tradicija, je skupaj z moderno tehnologijo, omogočila razvoj produktov lastne blagovne znamke, po dostopnih cenah. Med najbolj cenjenimi so nadstreški za kamp prikolice.

Ti zahvaljujoč inovativnosti ter uporabi visokokakovostnih materialov, zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Njihova dovršena oblika bo poskrbela za maksimalno udobje in prilagodljivost. Širok nabor nadstreškov dopušča, da se ti prilegajo vsaki počitniški prikolici ali avtodomu. Tako po dimenzijah kot po barvi blaga, ohišja ali po načinu upravljanja.

Multimedija za vaš avtodom

Oprema za avtodom Caratec se ponaša z zanesljivostjo in trajnostjo

Oprema za avtodom je tista, ki naredi pustolovščino še zabavnejšo in seveda varnejšo. Podjetje Caratec je priznan dobavitelj varnostnih, zvočnih in video sistemov ter SAT anten, radijskih sprejemnikov in navigacije. Z izbranimi izdelki partnerjev, kot so Sony, Pioneer, Alpine in Vodafone Automotive, pokrivajo precejšen del večpredstavnih sistemov. Vendar jih to jih ni ustavilo pri razvoju produktov lastne blagovne znamke.

Dodatna oprema za kamp prikolice Caratec, se ponaša s trajnostnim delovanjem. To pomeni, da je zanesljiva, vzdržljiva ter preprosta za uporabo. Dolgoletne izkušnje in poznavanje industrije jim omogočajo, da ima njihova oprema za avtodom, izvrstno razmerje med kakovostjo, zmogljivostjo in ceno.

Vse to se odraža tudi na njihovih varnostnih sistemih. Razširjena uporaba priča o njihovi zanesljivosti in ustrezni zaščiti pred vlomom in krajo. Če je nekdaj veljalo, da se večina tatvin zgodi v mraku, ni več tako. Nepridipravi so vse pogosteje aktivni podnevi, ko si popotniki brezskrbno ogledujejo znamenitosti.

V podjetju Caratec so razvili unikaten varnostni sistem, ki je povezan s podatkovnim omrežjem CANBus v vozilu. Dodatno varnost pa zagotovita še imobilizator, ki prepreči krajo vozila, ter alarm za paniko, ki opozori na nevarno situacijo. Poleg varnostnega sistema se podjetje lahko pohvali še z izjemnimi mobilnimi satelitskimi sistemi ter vsestranskimi televizorji. Ti bodo poskrbeli, da ostanete informirani tudi na dopustu.

Odlični nosilci za kolesa ali motor

Oprema za avtodom Weih-Tec bo navdušila vse kolesarje

Oprema za avtodom Weih-Tec je dobro poznana pri vseh kolesarskih navdušencih. Že vse od leta 1985 podjetje izdeluje visokokakovostne nosilne sisteme in podaljške za kolesa. S svojim znanjem ter napredno proizvodnjo, uresničujejo želje strank ter poslovnih partnerjev po vsem svetu.

Vsak njihov izdelek je najprej idejna CAD risba, na podlagi katere izdelajo prototip za serijsko proizvodnjo ali izdelek po meri. Dodatna oprema za kamp prikolice kot je nosilec dopušča, da brez večjih težav s sabo vzamete tudi kolo ali skuter. Zakaj bi raziskovanje novih krajev omejili le na vožnjo z avtodomom? Modeli nosilcev se med seboj nekoliko razlikujejo po namenu in modelu.

V njihovi ponudbi tako poleg univerzalnih najdemo še modele, prilagojene posebej za kolesa in posebej za skuterje. Sistemi za kolesa z nosilnostjo do 90 kg so na voljo v izvedbah za 2 in 3 kolesa. Njihova montaža je mogoča na intergiranih in polintergiranih avtodomih.

Oprema za avtodom, ki je izjemno cenjena, je nastavljiv in snemljiv nosilni sistem. Slednji dopušča bočni premik v levo ali desno stran ne, da bi pri tem umaknili tovor. Ker so na vozilo pritrjeni le jekleni nosilci, je mogoče nosilec, ki tehta približno 29 kg, enostavno in hitro odstraniti. Zaradi svoje kompaktne zasnove so primerni tudi za prevoz težjih električnih koles.

Zračno vzmetenje za večjo udobnost in nosilnost

Oprema za avtodom VB-Air suspension izboljša varnost in stabilnost med vožnjo

Oprema za avtodom VB-Air suspension, je že 30 let vodilna sila na področju sistemov zračnega vzmetenja. Zračno vzmetenje je povezovalna komponenta, ki poglavitno vpliva na udobje pri vožnji ter ohranjanju konstantne oddaljenosti od tal. Sestavljajo ga inovativno oblikovan kompresor zračnega vzmetenja, ventil z elektromagnetnimi ventili, višinski senzorji, zračne blazine ter elektronska enota. S svojim delovanjem preprečuje nizko lego vozila ter omogoča vzdrževanje ustrezne ravni.

Dodatna oprema za kamp prikolice in avtodome poskrbi tudi za nižjo raven tresljajev, s čimer prispeva k manjši obrabi pnevmatik ter sproščeni vožnji. VB-Air suspension produkti, so namenjeni lahkim, do srednje težkim gospodarskim vozilom, z dovoljeno maso od 1750 do 7500 kg. Oprema za avtodom izboljšuje udobje, varnost in stabilnost na poti ter poskrbi za okretnost vozila in preprosto upravljanje.

Zračno vzmetenje VB-Air suspension je bilo zasnovano v centru za inovacije in tehnologijo. Njihovo sodelovanje z raznovrstnimi proizvajalci vozil, je privedlo do izjemno visokih standardov kakovosti. Ti so skozi rigorozne procese testiranja, usklajeni z natančnimi zahtevami avtomobilske industrije.

Popolno zračno vzmetenje je nastavljiva in avtomatska rešitev, ki se z vijačnimi ali listnatimi vzmetmi preprosto namesti na že obstoječe vzmetenje. Celovit sistem, je glede na model in znamko vozila, na voljo za zadnjo in sprednjo os. Deluje tako, da prestreza neravnine na cesti ter zagotovi udobje tudi na daljših vožnjah.

Alarmni sistemi za vaše vozilo

Oprema za avtodom Thitronik ponuja pametne rešitve za lociranje vozil

Oprema za avtodom Thitronik dopušča, da se lahko brezskrbno podate na prijetno potovanje. Alarmni sistemi in plinski alarmi so prilagojeni varnostnim potrebam pustolovcev. Produkte izdelane v Nemčiji, je mogoče preprosto vključiti v izbrano varnostno zasnovo. Vse, kar morate storiti je, da izberete pravo rešitev za svojo prikolico ali avtodom.

Cenjeni Thitronik lokacijski sistemi, omogočajo, da imate vozilo ves čas na očeh. Pametne rešitve, ki poskrbijo za lociranje vozil, so nezapletene in preproste za uporabo. Dodatna oprema za kamp prikolice, kot je varnostni sistem Thitronik, je nepogrešljiva. Z njo se boste podali na ogledovanje znamenitosti, ali na vožnjo s kolesom po okoliških krajih, ne da bi vas pri tem skrbelo za avtodom.

Dodelan omrežni modul, nudi enostavno upravljanje vseh funkcij daljinskega upravljanja WiPro III, s pametnim telefonom. Preko aplikacije lahko vklopite ali izklopite alarm, zaklenete, ali odklenete vozilo, ga locirate z GPS in upravljate še mnoge druge funkcije. Konfiguracija osebnega varnostnega sistema dopušča, da ga popolnoma prilagodite željam in potrebam na poti.

Nepremagljiva oprema za avtodom so tudi moduli Thitronik. Ti zagotavljajo vsestransko varnost, preprečujejo motnje signalov ter zaščitijo osebno lastnino. Danes nepridipravi hitro prelisičijo sisteme največjih avtomobilskih znamk. Da bi takšna dogajanja onemogočili, so v podjetju razvili Thitronik safe.lock, ki ponovno varno zaklene vozila ter tatvino prepreči.

Hidravlične noge za vaš avtodom

Oprema za avtodom – Kako izravnalni sistemi pripomorejo pri vožnji

Oprema za avtodom ni popolna brez hidravličnega izravnalnega sistema. Slednji zagotavljajo absolutno stabilnost na vsakem terenu. Lasten razvoj, obsežna proizvodnja ter izredna kakovost, so poskrbeli, da je podjetje E&P Hydraulics vodilno na področju sistemskih hidravličnih rešitev.

Se sprašujete, ali je hidravlična oprema res nekaj, kar potrebujete? Preprost odgovor je, da. Večina parcel, kjer boste počili med potovanjem, ne bo ravnih. Zato boste potrebovali dvigalke in kline, ki bodo uravnali lego vozila. Čeprav se sprva to ne zdi tako zapleteno, zna biti opravilo, s preprostimi sredstvi za izravnavanje precej zamudno. Dodatna oprema za kamp prikolice in avtodome, kot je hidravlični podporni sistem, to opravi hitro, le s preprostim pritiskom na gumb.

Hidravlična oprema za avtodom mora popolnoma samodejno delovati zanesljivo, dinamično in bliskovito. A nikar ne skrbite. Najvišji tehnični standardi se ne odražajo na ceni, ki kupcu ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Napredne “out of the box” rešitve, kot jih opisuje Nizozemsko podjetje, so rezultat nenehnega razvoja, analiz in optimizacije, pri katerih je glavno merilo varnost.

Napake v občutljivih elektronskih komponentah, so zaznane s pomočjo posebne metode, razvite posebej za testiranje delovanja. Testi dopuščajo, da E&P Hydraulics prepozna težave in jih pravočasno odpravi. Takšna proizvodnja zagotavlja, da uporabniki v svoje vozilo vgradijo profesionalni, edinstven in kakovostni izdelek.

Oprema za avtodom Wynen-gas nudi celovite rešitve shranjevanja plinastega goriva

Dodatna oprema za kamp prikolice Wynen-gas, lastnikom ponuja celovite rešitve za izboljšanje zaščite rezervoarja za plin, pred rjo in korozijo. Njihova bogata ponudba izdelkov, odraža dolgoletno tradicijo, ki sega v pozna štirideseta leta prejšnjega stoletja. Širok nabor produktov vključuje vse od cistern, rezervoarjev in dodatkov zanje, do adapterjev, cevi za polnjenje, daljinskih stikal, ventilov in opreme krmilnika. V njem pa se najdejo še plinski filtri, upravljalniki, cisterne za viličarje in številna druga orodja.

Plinski rezervoarji morajo biti zaradi shranjevanja plinastega goriva nadvse odporni proti mehanskim poškodbam. Sestavljeni so iz trpežnega in prilagodljivega materiala, ki se ponaša z dodatno zaščito pred korozijo. Rezultat temeljito načrtovane zasnove, s poudarki na najmanjših detajlih, kot so vijačne povezave, je visokokakovosten, serijsko napolnjen produkt.

Oprema za avtodom je zaradi varnosti, vnaprej preizkušena s strani proizvajalca ter podprta z izjavo o ustreznosti vozila (homologacijo). Rezervoarji se med seboj razlikujejo po velikostih, oblikah in prostornini. Izbrani rezervoar, odvisno od modela (zunanji, notranji), strokovnjaki vgradijo na podvozje, ali v prostor za rezervno kolo.

Poleg rezervoarjev, podjetje Wynen-gas uporabnikom ponuja še visokotlačne filtre z 99 % stopnjo ločevanja. Ti so opremljeni s filtrnim vložkom in nosilcem, njihova uporaba pa je mogoča tako v rezervoarjih, kot v plinskih jeklenkah za kampiranje.

Hladilniki vseh velikosti

Oprema za avtodom Vitrifrigo je sinonim za zajamčeno učinkovitost

Oprema za avtodom ne bi bila popolna, brez pravega hladilnika. Edinstveni, izpopolnjeni, ekskluzivni. To so besede, s katerimi je mogoče opisati izdelke podjetja Vitrifrigo. Nenehen razvoj na področju praktične uporabe, delovanja in oblikovanja, ponuja inovativne rešitve za vsako bivalno vozilo. Popolnoma uravnotežena kombinacija estetske dovršenosti in sodobne tehnologije pripomore k temu, da se hladilniki prilegajo v vsako okolje. Izdelani so iz trpežnih in prilagodljivih materialov, kot je nerjaveče jeklo. Ti so strogim testom podvrženi že v tovarni v Montecchiu (PU) v Italiji.

Dodatna oprema za kamp prikolice, avtodome in bivalne kombije, je bila vselej sinonim za zajamčeno učinkovitost. Razgibana ponudba vključuje tudi prvovrstne hibride, med najbolj cenjenimi modeli. Ti so dopolnjeni z novimi, digitalnimi termostati, za natančen nadzor nastavljene temperature.

Med največjimi izzivi je dvopredalni hladilnik s funkcijo “vse v enem”. Ta dopušča ločeno upravljanje temperatur predalov, nov sistem zapiranja Airlock, pa omogoča lažji dostop. Uporabniku prijazen hladilnik/zamrzovalnik, je del ključne opreme za avtodom. Na voljo je v različnih modelih, dimenzijah in barvah, kar daje strankam široko paleto možnosti.

Vitrifrigo serije pa niso primerne le za popotovanja z avtodomom, temveč tudi za pomorski trg. Popolnoma posodobljene serije imajo prefinjeno zasnovo vrat, s pozitivnim zapahom in kvadratnim robom. Dodatna funkcija prezračevanja, omogoča kroženje zraka v obdobjih neuporabe, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav ali plesni v hladilniku.

Specialna dodatna oprema 

Oprema za avtodom priznanega proizvajalca Hymer

Oprema za avtodom Hymer, predstavlja popolno kombinacijo visoke tehnologije in preprostega življenjskega sloga. Že vse od leta 1957 je znamka sinonim za vozila vrhunske kakovosti. Navdušeni nad tem kar počnejo, se nenehno trudijo, da bi njihove stranke uživale na potovanju ter doživele svobodo brez kompromisov.

Dodatna oprema za kamp prikolice, prav tako kot njihova vozila, dosega visoko raven udobja, funkcionalnosti in dizajna. Zahvaljujoč široki paleti modularnih komponent, odpira svet personaliziranega transporta ter poskrbi za še udobnejša potovanja. Dodatna oprema za avtodom in originalni deli, poskrbijo za popolno ujemanje, edinstven digitalni sistem pa spremeni Hymer v pametni bivalnik.

Blagovna znamka je znana po kvaliteti, ekonomičnosti, varnosti in vsestranski storitvi. Zato ni presenečenje, da je vsak izdelek, najsi bo to odeja, ali prevleka za vzmetnico, optimalno oblikovno in tehnološko prilagojen najvišjim standardom kakovosti. Njihova obsežna ponudba zajema vse, kar vam bo poenostavilo življenje na poti. Od potovalnih vodnih filtrov, E-Connect sistema, nosilcev za kolesa, odej, vzglavnikov vse do dodatkov za vaše štirinožne prijatelje.

Vsi produkti so izdelani iz trpežnih materialov, ki so preprosti za vzdrževanje, prepoznati pa jih je mogoče po edinstveni kakovosti izdelave. Ne glede na to, ali ste kupili HYMER Connect digitalni ekosistem, ali nosilec za kolo, bo namestitev enostavna. Vsi produkti so namreč zasnovani tako, da uporabniku prihranijo kar največ časa.

AC Glavan, Gaji 45, 3000 Celje

V AC Glavan vas čakajo najsodobnejši avtodomi vodilnih evropskih znamk, dodatna oprema za avtodome, prikolice, hkrati pa vam ponujamo kvaliteten servis vaših avtodomov.